10 Eylül 2010 Cuma

Aklımızı aldı

Akinfeev: Ters vurup beni şaşırttı. Berezutski: Bir an daldık, hemen cezayı kesti. Advocaat: Aklımızı aldı. Bu çocuk süper

Geçen salı günü 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynanan maçta Slovakya, Rusya'yı deplasmanda 1-0'lık skorla geçip büyük bir sürprize imza atarken, golün kahramanı Miroslav Stoch dillerden düşmüyor. Ülkesinde kahraman ilan edilen sarı-lacivertli genç yıldız, Ruslar'ı ise hem kızdırdı hem de kendine hayran bıraktı. Rus Milli Takımı'nın kalesini koruyan İgor Akinfeev, "Soldan geldi, birden sağıyla vurdu, beni şaşırttı. Ne olduğunu anlayamadım bile" dedi.

TETİKÇİ UFAKLIK İŞİ BİTİRİVERDİ
Ruslar'ın savunmadaki başarılı ismi Vasili Berezutski ise "Defansta bir an daldık, hemen cezayı kesti" diye konuştu. Teknik direktör Dick Advocaat'ın Stoch yorumu ise şöyleydi: "Attığı golle aklımızı aldı. Bu çocuk gerçekten de süper." Stoch, takım arkadaşlarından da övgü almayan devam ediyor. FootballPortal'a konuşan Skrtel, "Tetikçi ufaklık işi bitirdi" derken, kaleci Mucha "Ufaklık attığı golle bizi bulutların üzerine çıkardı" sözlerini kullandı.


BÜYÜK BİR ZAFER
Stoch, uefa.com'a verdiği röportajda büyük bir zafer elde ettiklerini belirtirken, "Rusya'yı her zaman evinde yenemezsiniz. Gerçekten büyük bir başarı sağladık" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok: