10 Eylül 2010 Cuma

TÜRKLER

ABD Koçu Mike Krzyzewski, yarı finale kalan A Milli Takım'ın kendileriyle birlikte şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olduğunu söyledi

TARAFTARIYLA BİR BÜTÜN
Türkiye'nin, Dünya Basketbol Şampiyonası'nda yarı finale kalması büyük yankı buldu. Avrupa ve Amerika basını, Devler'in başarısını konuşur oldu. Slovenya önünde rahat bir oyun sonrası 27 sayı fark yapan Milliler, Amerika koçu Mike Krzyzewski'yi korkuttu. Koç K, Türkiye'nin seyircisiyle bütünleştiğini ve çok iyi bir takım olduğunu dile getirdi. Deneyimli çalıştırıcı, Türkler'in şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu söyledi.

TÜRKİYE GALİBİYETİ HAK ETTİ
Fransız basını, Türkiye'nin beklentilere karşılık verdiğini ve yoluna emin adımlarla ilerlediğini yazdı. Gazete, yarı finalde eşleştikleri Sırbistan maçının çok değişik bir hikayesi olacağını dile getirdi. Slovenler, Türkiye karşısında bir türlü ritmlerini bulamadıklarını ve Türkler'in galibiyeti hak ettiğini ifade etti. Sırp medyası da, işlerinin hiç kolay olmadığını, ateşli Türk seyircisine rağmen finale kalmak için var gücüyle oynayacaklarının altı çizildi.

Hiç yorum yok: